Wrażenia Bardzo pozytywne, mimo że nie mam wygłuszenia z przodu oraz posiadam fabryczne głośniki, to po zmianie radyjka usłyszałem o ich istnieniu.
słychać dużo więcej detali, i bas zaczął żyć nowym życiem
możliwości korektora dźwięku też bardzo rozbudowane, do tego filtry dolno-górno przepustowe, które tak naprawdę to nie wiem jak ustawić ops:
fajna jest funkcja zmiany koloru podświetlenia, do dyspozycji mamy przeszło 20 odcieni, z możliwością indywidualnego ustawienia 3 różnych elementów w innych kolorach.
Ja ustawiłem sobie podświetlenie klawiszy na zielono a'la skoda, pokrętło niebieskie, a wejście usb aux na czerwono, niemal idealnie licuje się z barwami climatronica poniżej.
teraz bedę miał mały problem, bo będę przekładał sprzęt do o2fl i tam jest wszystko na biało, a idealnie białego podświetlenie nie ma.... jest taki jasny neibieski ale to tlyko detale
podstawową wadą jaką dostrzegam, jest brak wyjścia usb z tyłu jednostki, gdyby tak było, to pociągnąłbym sobie kabelek i wyjście zrobił w bardziej udanym miejscu niż na froncie radioodtwarzacza, już pierwszego dnia rozpierdzieliłem czytnik kart podłączony bezpośrednio, teraz podłączyłem kabel ale i tak wystaje
podsumowując gra naprawdę dobrze, o wiele lepiej od poprzedniego ponka deh 3900mp, jeszcze wcześniejsze sony prędzej porównam z safari z dużego fiata :twisted:
Komentarz